Rules of the house

BJJ Ertvelde streeft ernaar een veilige en respectvolle omgeving te bieden voor alle leden, waar ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en genieten van de sport van Braziliaanse jiujitsu. We verwelkomen iedereen, ongeacht achtergrond, religie of geslacht, en streven naar een inclusieve gemeenschap waar diversiteit wordt gewaardeerd en gerespecteerd.


Algemene regels:


1. Respect: Alle leden worden verwacht elkaar met respect te behandelen, ongeacht hun niveau, achtergrond of ervaring.

2. Hygiëne: Het is verplicht om voor en na de training de handen en voeten te wassen. Daarnaast moeten alle leden ervoor zorgen dat hun nagels kort zijn geknipt om verwondingen bij hun trainingspartners te voorkomen. Tijdens de training is het verplicht om onder de gi vest een T-shirt of rashguard te dragen voor hygiënische doeleinden.

3. Veiligheid: Veiligheid staat voorop. Het is verboden om tijdens de training roekeloos gedrag te vertonen dat letsel kan veroorzaken aan jezelf of anderen.


Trainingsspecifieke regels:


1. Aanwezigheid: Leden worden aangemoedigd om op tijd aanwezig te zijn voor de trainingen. Laat het de instructeur weten als je te laat komt of de training moet verlaten.


2. Partnerwerk: Respecteer je trainingspartners en oefen technieken met zorg en controle. Overmatige kracht of agressie wordt niet getolereerd.


3. Matgebruik: Alleen leden die daartoe bevoegd zijn, mogen de matten betreden. Het is verboden om schoenen te dragen op de matten.


Disciplinaire maatregelen:


Overtreding van de huisregels kan leiden tot disciplinaire maatregelen, variërend van waarschuwingen tot schorsing of permanent verbod van de club, afhankelijk van de ernst van de overtreding.


Dit huisreglement is van toepassing op alle leden van BJJ Ertvelde en kan worden gewijzigd naar goeddunken van de clubleiding.

Maak een gratis website.